torstai 10. toukokuuta 2012

Alku aina vaikeaa, mielessäni pyörii. Miten, mistä ja kuinka mitäkin teen, paljon on opittavaa. Tämä kaikkineen sopii maailmaani ja samoin tämän bloginkin aloitukseenkin.

Aikaisemmin minulla oli vuodatuksessa blogi (Muori Menninkäisen arkea), joten tervetuloa vanhatkin lukijat.

Aikaa tuosta blogista on kulunut ja silloinen lankamania on muuttunut kangasmaniaksi. Pienet lastenlapset saivat minut istumaan ompelukoneen viereen ja vanha harrastus iski päälle. Olen kyllä aina ollut parempi ompelemaan kuin neulomaan, joten luulisi tämän sujuvan kuin tanssi/pyörällä ajo. Ilokseni olen myös löytänyt Facebookista ompeluryhmiä, joissa on paljon samaa harrastavia ihmisiä. Sen myötä on tullut paljon uusia tekniikoita ja ideoita omaankin ompeluun. Ja yksi ystäväni sai minut innostumaan tilkkutöistä, josta luulin säästyväni tällä luonteella. Vaan kuinkas siinä kävikään, koukussa ollaan ja lujasti, heh... Älä koskaan sano, ei koskaan.

Vanha ja ihana harrastukseni on kirppiksillä käynti. Sieltä tekee niin ihana löytöjä, käsitöihinkin liittyen. Siellä odottaa retrot/muutkin kankaat, nukket, kirjat, laukut ym. ym. ja niin edelleen. Ajattelin jakaa niidenkin ihastelua täällä, kaikkien iloksi.

Tästä on hyvä aloittaa ja nyt tutustumaan siihen, miten verkkoalbumi luodaan. Kuulumisiin ihanat lukijani.

3 kommenttia:

  1. Onnittelut uudelle blogille ja sen kirjoittajalle!

    VastaaPoista
  2. Onnittelut blogillesi. Nyt näkee hyvin lukea :)

    VastaaPoista
  3. Onnea uudelle blogillesi. Täytyy laittaa linkki oman blogini suosikkeihin, jotta jatkossakin pääsen seuraamaan puuhiasi täälläkin. ;)

    VastaaPoista